Kırklareli Belediyesi Ekipleri Hazırlıklarını Tamamladı.

14.01.2021

Kırklareli Belediyesi, Kış ayının olumsuz hava koşulları karşısında en iyi hizmeti verebilmek için hazırlıklarını tamamladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Kırklareli ve Marmara Bölgesi için 15 Ocak 2021 tarihi itibariyle vermiş olduğu soğuk ve yağışlı hava beklentisinin etkisi altına girilmesi ile birlikte, oluşacak kar yağışı ve yollarda görülecek kuvvetli buzlanma etkilerine anında müdahale edebilmek için, Kırklareli Belediyesi araçlarını hazır hale getirdi. Olumsuz hava koşullarında mücadele edebilmek amacıyla Karla Mücadele Solüsyon Aracı, Tuz Aracı, Greyder ve Çözüm Aracı gerekli anlarda en hızlı şekilde görevlerini yapacaklar.

Vatandaşların kış aylarını sorunsuz geçirmeleri için tedbirlerin erkenden alındığını ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu "Kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara müdahale edebilmek için gerekli önlemlerimizi aldık. Ekiplerimiz ve ekiplerimize yardımcı olacak ekipmanlarımızı hazırladık. Tedbirlerimizi almakla birlikte, beklenen meteorolojik tahminler doğrultusunda Kırklareli Belediyesi olarak hazırız" dedi.