Kesimoğlu Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın Konuğu Oldu

30.01.2021

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Türkiye televizyonları içerisinde hafta içi sabah kuşağında ilgiyle izlenen “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” programında Küçükkaya’nın sorularını cevaplandırdı ve gündemi değerlendirdi.

Fox Tv stüdyolarından canlı olarak gerçekleştirilen programda Kesimoğlu, Kırklareli Belediyesi hizmet ve faaliyetleri ile Belediye Başkanlığı görevi sürecine dair merak edilenleri izleyiciler ile paylaştı. Türkiye’nin tek bağımsız il Belediye Başkanı olarak düşüncelerini aktaran Mehmet Siyam Kesimoğlu, ayrıca Trakya’da tarımsal üretim ve kuraklık sürecine de değindi.

Programın sunucusu İsmail Küçükkaya, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu.