Tekirdağ, Lüleburgaz ve Babaeski Belediye Başkanlarından, Kesimoğlu’na Ziyaret

4.03.2021

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr.Murat Gerenli ve Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler.

3 Mart Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarete, Lüleburgaz Önceki Dönem Belediye Başkanı Emin Halebak ve Büyükmandıra Önceki Dönem Belediye Başkanı,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Sertaç Balyemez’de eşlik ettiler.

Geçen hafta içerisinde yeniden Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Belediye Başkanı olarak görevine devam etmeye başlayan Mehmet Siyam Kesimoğlu, kendisine bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren değerli Belediye Başkanlarına ve dostlarına teşekkürlerini sundu.