Cumhuriyet Halk Partili Tüm Belediye Başkanları Bu Haftasonu Kırklareli'nde Misafirimiz

22.05.2021

Yolculuklarını tamamlayan Başkanlarımızla bugün Atatürk Evi’mizi, Ali Rıza Efendi Kent Kültür Evi’mizi ve CHP İl Başkanlığımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimize eşlik eden Merkez İlçe Başkanımız Özgür Uygul’a, bizi makamında ağırlayan İl Başkanımız Alaaddin Güncer’e ve ziyaretlerimize katılan Sinop Belediye Başkanı Barış AYHAN, Artvin Belediye Başkanı Demirhan ELÇİ, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin EKİCİOĞLU , Yalova Seçilmiş Belediye Başkanı Vefa Salman ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür GÖKHAN’a teşekkür ediyorum. İlimize ulaşmak üzere yolda olan tüm Başkanlarımıza da iyi yolculuklar diliyorum.