Kırklareli Belediyesi Kurban Satış Yerlerini Hazırladı

15.07.2021

Kurban Bayramı’nın yaklaşması nedeniyle ve kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışlarının düzen ve esenlik içerisinde geçmesi amacıyla Kırklareli Belediyesi, kurban satış yerlerini düzenledi.

Pınar Mahallesi Asilbeyli Köyü yolu üzerinde eski mezbahanın yanında konumlandırılan satış yerinin her türlü ihtiyaç unsurları tamamlanarak, kurban pazarı kotra yerleri belirlendi. Ayrıca Kırklareli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri konu ile ilgili yaptıkları bilgilendirmede, kurban satışı yapacak vatandaşların kotra kiralanması için, Belediye Zabıta Müdürlüğü’ne başvuru yapabileceklerini ifade ettiler.