Kırklareli Belediyesi Adını Avrupa'da tekrar duyurdu.

22.10.2021
Kırklareli Belediyesi, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından Avrupa Diploması ile ödüllendirilmiş ve 1 Ekim tarihinde online olarak gerçekleşen törene, Başkan Yardımcımız Arda Kolcular katılmıştı.
Diplomamız, dün Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu’na teslim edildi.

Avrupa Diploması, Avrupa Konseyi tarafından, Avrupa idealini geliştirmekte faal olan kentlere verilen bir statüye sahip. Nisan Ayı içerisinde oluşturulan komisyon, Avrupa Konseyi üyesi 47 ülkedeki binlerce belediye arasından 6 belediyeyi ödüle layık görmüştü.
Kırklareli Belediyesi de yaptığı çalışmalar ile bu diplomayı almaya hak kazanan 6 belediye arasında yer aldı.  Avrupa Diploması, dün kendisine teslim edilen Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu, yaşanılan haklı gurur eşliğinde objektiflere poz verdi.
Her zaman Kırklareli halkının konforu, mutluluğu ve geleceği için çalıştıklarını ifade eden Kesimoğlu, bu diplomayı kazanmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek; “Pandemi nedeniyle tüm Dünya olarak zor günlerden geçiyoruz. Ancak buna rağmen, imkanlarımızı sonuna kadar kullanarak vatandaşlarımızın memnuniyeti için var gücümüzle çalışmaktayız. Bu gayretlerimiz ile Avrupa idealine katkı yaptığımıza kanaat getirildi ve Avrupa Diploması’nı şehrimize kazandırdık. Mutluyuz, onurluyuz” dedi.