Kırklareli, EMİTT Fuarı'nın gözdesiydi!

10.02.2022
Kırklareli, EMİTT Fuarı'nın gözdesiydi!

Bugün açılışı yapılan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT 2022’de bu yıl Kırklareli Belediyesi de yerini aldı.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, Belediye Başkanlığımızın standında ağırladı.
Saat 11:00’da kapılarını açan fuara; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, TTYD Başkan Oya Narin, TÜROB Balkanı Müberra Eresin ve çok sayıda turizmci de katılım gösterdi.
Yurt içi ve yurtdışından hem tanıtım hem de ziyaretçi anlamında yoğun bir katılımın olduğu fuarda, Kırklareli Belediye Başkanlığı, şehrimizin tarihi ve turistik zenginliklerini tanıtıyor. Aynı zamanda gelen konuklara başta hardaliye olmak üzere yöresel ürünler ikram ediliyor.
Fuarda Lüleburgaz ve Vize Belediyelerinin standı da, Kırklareli Belediyesi ile aynı bölgede yer alıyor. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp de, fuarın ilk günü hem ziyaretçilerle ilgilendi hem de Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ile bir araya geldi.
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, fuarla ilgili yaptığı açıklamada; “Fuarımızın açılışına katılarak paydaşlarımızla buluştuk. 12 Şubat’a kadar Salon 3 B561’de ikramlarımızla misafirlerimizi bekliyoruz. Bize gelirken kardeş belediyelerimiz Lüleburgaz ve Vize’yi ziyaret etmeyi lütfen unutmayın” dedi.