Kırklareli Belediye Başkanlığı, geri dönüşüm çalışmaları kapsamında, ambalaj atıklarını haftaiçi her gün ev ve işyerlerinden toplamaya devam ediyor.

10.02.2022

Atık Denetim Birimi ekipleri,
Pazartesi; Bademlik, İstasyon, Karahıdır
Salı; Pınar, Karakaş, Karacaibrahim
Çarşamba; Cumhuriyet, Atatürk
Perşembe; Kocahıdır, Doğu, Akalar
Cuma; Yayla, Demirtaş mahallelerinde, vatandaşlardan gelen telefonlarla toplama işlemini gerçekleştiriyor.
Geri dönüşüme büyük önem veren Kırklareli Belediyesi, lisanslı firma paydaşlığında, günlük tüketimde kullanılan çok sayıda ürünün çöpe gitmesini engelleyerek pozitif bir farkındalık yaratıyor.

Ambalaj atıklarının yanısıra, kağıt ve atık yağ toplama işlemi de geri dönüşüm çalışmalarının içerisinde yer alıyor.