Berat Kandili Dolayısıyla Helva ve Simit İkram Edildi.

18.03.2022
Kırklareli Belediye Başkanlığı, Mübarek Berat Kandili kapsamında geleneksel kandil simidi dağıtımı yanı sıra helva ikramı gerçekleştirdi.
Öğle namazının ardından öncelikli olarak kent merkezindeki camilerde ibadet sonrası vatandaşlara helva ikramında bulunuldu. Ardından saat 15:00’da İstasyon Caddesi’nde geleneksel kandil simidi ikramı gerçekleştirildi.
Kandil Simidi ikramını Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı yaparken, Kırklarelili vatandaşlar anlamlı ve nazik ikramlar için teşekkür ederek Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na selam ve saygılarını ilettiler.