Kırklareli Belediyesi'nin etkinlikleriyle 23 Nisan doyasıya yaşandı

28.04.2022
Kırklareli Belediyesi'nin etkinlikleriyle 23 Nisan doyasıya yaşandı

Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen şenliklerde, gün boyunca birbirinden keyifli etkinliklere imza atıldı. Resmi törenin ardından İstasyon Caddesi'nde sivil toplum kuruluşlarının da katkı sunduğu atölye standlarında çok sayıda aktivite ile çocuklar eğlenceli saatler geçirdi.
Saat 14:30'da da Sabahattin Ali Sokağı'nda, Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen resim yarışmasının ödül töreni gerçekleşti. Yarışmaya katılan çocukların hediyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Bölükbaşı tarafından takdim edildi Ayrıca çocukların yaptığı resimler İstasyon Caddesi'nde sergilendi. Ödül töreni sonrasında, çocuk korosunun şarkıları ve dans gösterileriyle çocuklar, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.