Duyurular

Kırklareli Belediyesi'nin "Kalbimde Büyük Atam" Klibi Ulusal Basında Ses Getirdi

28.04.2022
Kırklareli Belediyesi'nin "Kalbimde Büyük Atam" klibi ulusal basında da ses getirdi

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu tarafından, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla hazırlatılan "Kalbimde Büyük Atam" isimli çocuk marşı, ulusal basında da ses getirdi.
Sözleri Ayşin Altay tarafından yazılan, bestesi ise Ali Altay tarafından yapılan marşa, Kırklareli'nde, 39 çocuğun yer aldığı bir klip de çekilmişti.
Klip, 23 Nisan Cumartesi günü FOX TV, Tele 1 ve Halk TV ekranlarında tüm ülkeyle paylaşılmış oldu.
3 gün süren çekimlerin ardından özveri ile hazırlanan klibin ulusal ekranlarda yer alması, Kırklareli'nin tanıtımına da görsel olarak büyük katkı sağlamış oldu.