Başkan Kesimoğlu, cami açılışına katıldı

5.05.2022

Başkan Kesimoğlu, cami açılışına katıldı

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 20 Temmuz 2018 yılında temeli atılan ve İstasyon Mahallesi’nde yer alan Kırklareli’nin en büyük ibadethanesi Ulu Camii’nin açılışına katıldı.

Açılışı 20 Nisan Çarşamba günü saat 15.00’da, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, il protokolü ve vatandaşların da katılımıyla gerçekleşen caminin inşaatı 1200 m2 ile başladı ve Kırklareli Belediyesi’nin de katkılarıyla 3500 m2 olarak tamamlandı.

İlimizin tanınmış isimlerinden Sefer Toklucu, oğulları Murat ve Mehmet Toklucu’nun öncülüğünde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan caminin açılışında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, başta Sefer Toklucu olmak üzere, katkı sunan tüm kurumlara ve vatandaşlara teşekkür etti.