Başkan Kesimoğlu ve eşi, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

5.05.2022

Başkan Kesimoğlu ve eşi, şehit ve gazi aileleriyle iftarda buluştu

Kırklareli Belediye Başkanlığı, şehit ve gazi ailelerine, 27 Nisan Çarşamba akşamı bir iftar yemeği düzenledi.

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve eşi Sibel Kesimoğlu’nun misafirleri kapıda karşıladığı iftar yemeğinde, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğu, Belediye Başkan Yardımcıları Burcu Bölükbaşı, Arda Kolcular, Mehmet Gider, Aydemir Can, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının önemli temsilcileri de yer aldı.

Başkan Kesimoğlu iftar yemeğinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun. Geleceğe huzurla bakan bir dünyanın fertleri olarak hayatımızın geri kalan kısmını geçirmek istiyoruz. Bu süre zarfında acılar yaşadık.  Yine Kuzey Irak’ta, ülkemizin güvenliğini sağlamak için, ülkemize gelecek tehditlere karşı bir duvar çekmek için terör örgütlerine karşı mücadele eden canlarımız var. Onları, kaybettiklerimizi yüreğimize defnettik. Onlar bizimle beraber hep yaşayacaklar. Sizler kutsal ailenin fertlerisiniz.Sizlerin evlatları, eşleri, kardeşleri bu vatan topraklarında bizim asayişimizi, güvenliğimizi, huzurumuzu  sağlamak için kanun dışı güçlere karşı gerektiğinde kanlarını döktüler, gerektiğinde canlarını verdiler. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emanet ettiği bu vatanı savunmak için, bu vatana dışarıdan gelecek tehlikelere karşı göğsünü siper eden bütün polislerimizin, askerlerimizin, korucularımızın, devlet görevlilerinin hepsinin yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. Sizleri her zaman olduğu gibi sevgiyle, saygıyla ve dostlukla selamlıyorum. Ramazan Bayramınızı bu geceden kutlamak istiyorum. Bu birlik beraberliğimizi ebed müddet koruyalım. Ve geleceğe taşıyalım.”

Yapılan duanın ardından iftar yemeği sona erdi.