Başkan Kesimoğlu, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’yı Ziyareti

26.05.2023

Başkan Kesimoğlu, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’yı ziyaret etti

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı’yı ziyaret etti. Başkan Hacı, ziyarette çalışmalar hakkında bilgi verdiği Başkan Kesimoğlu’na, su arıtma tesisi ile geçici hayvan bakım evini gezdirdi.

Trakya’nın en nezih ilçelerinden olan Babaeski’nin, yöneticisinden sade vatandaşına kadar çok kıymetli bir karakterde olduğunu ifade ederek; “Belediye Başkanımız Abdullah Hacı, ekibiyle beraber tüm imkanlarını seferber ederek Babaeski halkının konforu ve rahatı için çalışıyor. Bugün ilçemizin su arıtma tesisi ile geçici hayvan bakımevini ziyaret ettik. Başkan Hacı’nın yaptığı çalışmalar her türlü takdirin üzerindedir. Kendisini kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.