Toplu Ulaşımda Bir Kolaylık Daha

16.12.2020

Ulaşımda Bir Kolaylık Daha

Kırklareli Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda toplu taşımada faaliyete geçirdiği, Elektronik bilet sistemine bir yenilik daha geldi.

Artık toplu taşıma araçlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar temassız banka kartlarını kullanabilecekler.

Konu ile alakalı bir açıklama yapan Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ‘’Kırklareli’nde artık başka hiçbir bir şeye ihtiyaç duymadan yalnızca banka ve kredi kartınızı kullanarak toplu taşıma araçlarımızı kullanabilirsiniz. Hangi bankadan alınmış olursa olsun, temassız özelliği bulunan tüm banka kartları ve kredi kartları geçerlidir. Kırklareli’mize hayırlı olsun’’ ifadelerini kullandı.