Hizmetler

Kırklareli Belediyesi Ekipleri 24 Saat Görevde

1.01.0001
Kırklareli Belediyesi ekipleri geçtiğimiz hafta sonu yağan yoğun yağmur sınavını başarı ile atlattı. Olumsuz hava koşullarından dolayı etkilenen bölgelerde ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Belediye Başkan Yardımcısı Burcu Özel ekiplerin çalışmalarını yakından takip ederken, ekipler 24 saat aralıksız çalıştı. Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, olumsuz hava koşulları dolayısıyla yaşanabilecek sorunlara anında müdahale edebilmek adına ekipler oluşturduklarını ve bu ekiplerin gece boyunca görevde olacağını söyledi. Kesimoğlu, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli olmasını, gördükleri olumsuzlukları 153 Alo Zabıta hattına bildirmelerini sözlerine ekledi.