Belediye Başkanımız Derya Bulut Kırklareli Belediyesi şantiyesinde, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personel ile bayramlaştı

Belediye Başkanımız Derya Bulut, yarın başlayacak olan Ramazan Bayramı dolayısıyla, Kırklareli Belediyesi şantiyesinde, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve personel ile bayramlaştı. Başkan Bulut'un bayramlaşma programında, belediye meclis üyeleri; Kürşat Yamaner, H. Murat Tek, Hakan Ediş ve Burak Süzülmüş de yer aldı. Burada bir konuşma da gerçekleştiren Bulut, Kırklareli için çifte bayram yaşandığını kaydederek, sevgi, saygı, disiplin ve kuracakları kaliteli bir işleyişle, en güzel hizmetleri hakeden ve bekleyen Kırklareli halkına birlikte hizmet edeceklerini ifade etti. Kırklareli'nin kendisi dahil, herkesten ve herşeyden önemli olduğunun altını çizen Bulut, gelecekte takdir edilecek ve herkesin gururla anlatacağı bir şehir oluşturmak için, profesyonel bir anlayışla çalışacaklarını kaydetti. Makam ve gönül kapısının personele her zaman açık olduğunu dile getiren Bulut, tüm personele, aileleriyle birlikte geçirecekleri mutlu ve huzurlu bir bayram diledi.