Çağrı Merkezi

Kırklareli Belediyesi 7/24 çözüm üretecek Kırklareli Belediyesi, 24 saat çözüm odaklı çağrı merkezini hayata geçirdi. “Sizi dinliyoruz. Çözüm üretiyoruz” sloganıyla hayata geçen uygulama kapsamında, vatandaşlar, 444 0 139 numaralı telefonu arayarak, mahallelerinde ya da çevrelerinde yaşadıkları veya tespit ettikleri her türlü sorunun çözümü için bildirimde bulunabilecek. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, sorunların günün her saati meydana gelebileceğini, buna yönelik çözümlerin de mesai sınırlamasının dışında esnek bir sistemle daha hızlı üretilebileceğini ifade ederek; “7/24 hizmet verecek şekilde planlamasını yaptığımız çağrı merkezimiz, vatandaşlarımız ile birimlerimiz arasında tek kanaldan bir köprü vazifesi görecek. Hemşehrilerimiz, tespit ettikleri sorunları, ivedilik gerektiren olumsuzlukları gece veya gündüz fark etmeksizin bu merkezimize telefonla iletebilecek. Buradaki görevli personelimiz, konuyla ilgili bildirimi yaparak çözüme ulaştırmasında yönlendirme yapacak” diye konuştu.