Belediye personelimiz Kırklareli’nin iyileşmesi ve güzelleşmesi düsturuyla mesaisine başlıyor.

Hizmet; planlamayla, motivasyonla ve empatiyle olursa, orada halkın konforu ve mutluluğu için gereken her unsur, hayata daha hızlı bir şekilde geçer.

Belediye personelimiz; yetkinliği, pratik zekası, çözüm üreten iş anlayışı ve disiplinli çalışma sistemiyle, her sabah, Kırklareli’nin iyileşmesi ve güzelleşmesi düsturuyla mesaisine başlıyor. Çalışırken, kendisini hep halkın yerine koyarak, sorunlara onların gözünden bakarak performans gösterme gayretinde oluyor.

Bugüne kadar, yarım kalan, ihmal edilen, unutulan ne varsa, oralardaki iyileştirme, düzenleme, bakım onarım ve yenileme işlemlerini, adım adım, sabırla, ama geleceğe olan güçlü inancımızla yapıyoruz.

Bu doğrultuda üstün bir gayretle de çalışmaya devam edeceğiz..