Unutma Bizi oyunu, ayakta alkışlandı

12.02.2024

Unutma Bizi oyunu, ayakta alkışlandı

Kırklareli Belediyesi tarafından, kültür sanat etkinlikleri kapsamında, 30 Ocak Salı akşamı Rektörlük Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Unutma Bizi” isimli oyun, büyük ilgi gördü. Levent Üzümcü tiyatrosu tarafından sahnelenen oyun, lirik ve müzikal içeriklerle de izleyenleri büyüledi.

Uğur Mumcu anısına yazılan, Cengiz Toraman’ın yönetmenliğini yaptığı, Orhan Aydın ve Levent Üzümcü tarafından oynanan oyun, final sonrası ayakta uzun süre alkışlandı.

Oyunu muhteşem bulduklarını söyleyen seyirciler, sanat etkinliklerine ara vermeden devam eden Kırklareli Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

Online Hizmetler

Hizmetlerimizden dünyanın herhangi bir noktasından yararlanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sizleri Dinliyoruz

Fikirleriniz bizim için değerli,Lütfen her konuda bize yazın.