Kırklareli Belediyesi’nden, Miraç Kandili dolayısıyla kandil simidi ikramı

13.02.2024

Kırklareli Belediyesi’nden, Miraç Kandili dolayısıyla kandil simidi ikramı

Kırklareli Belediyesi, Miraç Kandili dolayısıyla 6 Şubat Salı günü, merkezdeki tüm camilerde, öğle namazının ardından vatandaşlara kandil simidi ikramında bulunacak.

Kandillerin, sevgi, saygı, hoşgörü ve paylaşımların da yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu; “Böyle kutsal ve özel günler dolayısıyla birbirimize daha fazla kenetlenmeli, dostluklara daha fazla önem vermeliyiz. Bu kandil gününde, 6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için de dua ederek, geride kalan yakınlarına iyi dilek ve temennilerimizi ileteceğiz. Tüm hemşehrilerimizin Miraç Kandili mübarek olsun” diye konuştu.

Online Hizmetler

Hizmetlerimizden dünyanın herhangi bir noktasından yararlanarak işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Sizleri Dinliyoruz

Fikirleriniz bizim için değerli,Lütfen her konuda bize yazın.